Search found 27 matches

by hyy
September 6th, 2019, 11:52 am
Forum: Bugs & Issues
Topic: Z7 compatibility
Replies: 12
Views: 2005

Re: Z7 compatibility

Oliver wrote:
September 6th, 2019, 11:35 am
Hi,

are you using iOS or Android?
We have already improved a lot of things concerning "cold start". But we're still working on it to improve them even more.
iOS12.x. iPhone 8 Plus.
by hyy
September 6th, 2019, 9:44 am
Forum: Bugs & Issues
Topic: Z7 compatibility
Replies: 12
Views: 2005

Re: Z7 compatibility

Been using it for 1-2 weeks. It works well for GPS. But next day, after I put in a charged battery, the app. thinks the camera is off. So GPS is enabled but all other settings report the camera is off. On he camera, it doesn’t get Location Data through the Unleashed. I try toggling on and off the pa...
by hyy
August 24th, 2019, 11:12 pm
Forum: Feature Wishes & Suggestions
Topic: Possible future features for the app?
Replies: 0
Views: 986

Possible future features for the app?

I've tried Nikon's Snapbridge with my Z7 and it's very lacking. 1. GPS location doesn't upgrade constantly. If you pair it and turn on GPS and check the Location Data menu on your camera, you see that it doesn't update very frequently. Especially you can see that the UTC clock isn't updating constan...
by hyy
August 24th, 2019, 10:57 pm
Forum: General
Topic: Any concerns about the N2 falling out?
Replies: 1
Views: 213

Any concerns about the N2 falling out?

Worry that during a long day of shooting, it wiggles out of my D750 or Z7 and I don't notice it.

Has anyone had any issues with the N2 not staying in the port?
by hyy
July 11th, 2019, 11:32 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Z7 compatibility
Replies: 12
Views: 2005

Re: Z7 compatibility

Thanks. I'm leaving for a trip next week.

Will contact later this month when I'm back.
by hyy
July 10th, 2019, 11:17 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Problem with Unleashed N1 on D850/D800 [solved]
Replies: 20
Views: 2596

Re: Problem with Unleashed N1 on D850/D800 [solved]

One last thing: Another customer posted a workaround for a similar issue: if he plugged in the Unleashed into the camera while it was on and the Menu open, it would work and continue to work even when turning off and on the camera multiple times. but when he plugged it in while the camera was off, ...
by hyy
July 10th, 2019, 11:01 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Nikon D3200 & N2 not playing nicely [fixed with FW update]
Replies: 42
Views: 5149

Re: Nikon D3200 & N2 not playing nicely

So how much of the feature set is working on the D3200? Can you adjust most of the camera's Photo settings? Can you reliably trigger long exposures, maybe something like bulb mode? Does it work without causing the camera's menu controls to lock up? Or being able to review the pictures using the D-pa...
by hyy
July 10th, 2019, 10:44 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Z7 compatibility
Replies: 12
Views: 2005

Re: Z7 compatibility

Hi Hyy, we just released an app update with new firmware that should fix this issue! I hope it works for you too, and would appreciate feedback on that! Sorry it took so long. Hi just tried 1.4.0, 1.4.2 and 1.3.0 on my Z7. Initially, it looked like the same behavior. But I couldn't even trigger the...
by hyy
July 10th, 2019, 10:19 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Only Photo mode works on N2 and Nikon D750 [solved - hardware defect]
Replies: 28
Views: 4329

Re: Only Photo mode works on N2 and Nikon D750

In addition, with the N2 plugged in, my D750 controls for the menus don't work at all. Unplug it and they work, such as cycling through the shots on the card or operating the menu. Plug it back in and they don't work. I don't believe this occurred with the D750 under the previous firmware. But I was...
by hyy
July 10th, 2019, 10:11 pm
Forum: Bugs & Issues
Topic: Only Photo mode works on N2 and Nikon D750 [solved - hardware defect]
Replies: 28
Views: 4329

Re: Only Photo mode works on N2 and Nikon D750

Just tried the newest firmware, 1.4.0, 1.4.2 and 1.3.0 on my D750. Still get mostly white ring, with the only available control in photo mode being GPS. The shutter still works, but with yellow ring. The other modes, Video, Time-lapse, are not as available as before. Then I tried plugging in the USB...